Els Castellers de Berga firmen la millor actuació de la temporada a la Festa Major de Puig-reig

El primer 3 de 7 amb agulla, un 3 de 7 i un 4 de 7. Els Castellers de Berga han fet aquest diumenge una actuació de notable alt a la Festa Major de Puig-reig, amb un gruix important de camises. La diada a Puig-reig és una cita fixa al calendari casteller dels berguedans i serveix per preparar una de les diades més esperades de l’any, la dels Quatre Fuets, que se celebra el proper diumenge a Berga.

A banda del de la camisa blava, a Puig-reig també hi van ser els Salats de Súria. En aquest cas, els suriencs van completar l’actuació amb tres castells de 6: el 3 de 6 amb agulla, el 2 de 6 i el 3 de 6.

Segons han explicat els Castellers de Berga en un comunicat, la bona actuació a Puig-reig serveix per preparar “de la millor manera possible” la setmana que culminarà amb la Diada dels Quatre Fuets. Serà el proper diumenge, dia 27 de maig, a les 11.30h, a la plaça de Sant Pere de Berga. També hi seran els Castellers de Vilafranca i els Capgrossos de Mataró, de manera que la diada apunta ben amunt.

Per preparar-la, aquesta setmana hi haurà 3 assajos especials. El primer: demà, dimarts, al Cine Catalunya. El segon: divendres al vespre, a la plaça de les Cols, darrere el cinema. I l’últim: dissabte, a les 6 de la tarda, també a la plaça de les Cols. A més, aquesta setmana la colla rebrà la visita de la penya bilbaïna Askapeña, amb qui va teixir bons vincles l’agost del 2017 amb una visita a l’Aste Nagusia de Bilbao.

X