Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga

El PDeCAT de Berga diu que no es pot fer cap fira a la plaça de les Fonts fins que es resolgui la pèrdua d’aigua

El PDeCAT de Berga diu que no es pot fer cap fira a la plaça de les Fonts fins que es resolgui la pèrdua d’aigua

El grup municipal del PDeCAT-CDC a Berga creu que la fira Ambsense, que se celebra el proper dissabte, 16 de juny, a la plaça de les Fonts, s’ha d’ubicar en un altre lloc com ara el passeig de la Pau, la plaça del Forn, la plaça de Sant Pere, la plaça Viladomat o la plaça Sant Joan. El grup considera que la plaça no està en condicions d’acollir la fira ni cap altre activitat municipal “fins que es resolgui la pèrdua d’aigua de la font”.

El PDeCAT-CDC, el principal grup de l’oposició, recorda que ha demanat “en repetides ocasions” que es repari el problema de la plaça o que “es mitigui l’efecte de regalim constant”. Segons diuen, es tracta d’una conseqüència de “deixadesa” per part del govern i recomanen desembussar la font i fer un recollidor d’aigües, tal com hi havia hagut sempre a la plaça. La CUP, diuen, “no ha fet els deures” en aquest aspecte.

Per tot plegat, demanen que la fira Ambsense ni cap més altra activitat municipal es faci a la plaça de les Fonts mentre el problema persisteixi. “Aquest no només és un problema estètic, sinó també de seguretat pels veïns i veïnes, ja que és més fàcil relliscar”, afirmen en un comunicat.

Ubicació a banda, els regidors del PDeCAT-CDC reiteren el seu suport a la fira, que es dedica al coneixement i la divulgació de productes relacionats amb les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries organitzades per l’Ajuntament de Berga i l’hospital Sant Bernabé. A més, hi col·laboren l’Associació Celíacs de Catalunya, l’Associació d’Intolerants a la Lactosa d’Espanya, la Diputació de Barcelona i Toleràncies, Menjant amb Il·lusió.

Estic amb tu

Ajuntament de Berga CUP Fira Ambsense PDeCAT-CDC

Comentaris