Aquí Berguedà bat rècords històrics a internet i és el segon mitjà que més creix a tot Catalunya

Maig de rècord de l’Aquí Berguedà. El portal digital ha trencat el seu sostre històric de visites i ha doblat les dades de l’abril, convertint-se en el segon mitjà que més ha crescut en el darrer mes a Catalunya. Les dades de l’OJD Interactiva donen 34.183 usuaris únics a l’Aquí Berguedà durant el mes de maig i més de 55.000 visites, la qual cosa suposa una pujada de gairebé el 106% respecte el mes anterior. Només supera el creixement de l’Aquí Berguedà el portal AraGranollers.cat, que ha triplicat les visites del mes d’abril.

Més de 1.500 navegadors únics entren a l’Aquí Berguedà cada dia, segons la mitjana calculada per l’OJD. Gràcies a tots ells, l’Aquí Berguedà ha superat aquest maig els seus rècords històrics d’usuaris mensuals únics i visites. Fins ara el mes amb més visites al portal berguedà era el juny del 2017, amb més de 51.000. I el mes amb més usuaris únics era l’octubre del 2016, amb gairebé 31.000. Tots dos rècords han quedat polvoritzats en un maig devastador, que va acabar per la porta gran amb el cobriment dels primers dies de Patum.

L’Aquí Berguedà també s’està consolidant amb força a les xarxes socials i, en especial, a Facebook. Aquest mateix maig la pàgina de Facebook del portal ha arribat als 9.000 seguidors, gairebé 5.000 més que fa dos anys. A banda, l’Aquí Berguedà es va convertir aquesta Patum en el mitjà de comunicació del Berguedà que més reaccions genera a la xarxa entre els seus seguidors.

X