Mor una persona a la C-16, a la Nou de Berguedà, com a conseqüència d’una esllavissada

Una persona ha perdut la vida aquest migdia a la C-16, al punt quilomètric 111, a l’alçada de la Nou de Berguedà, com a conseqüència d’una esllavissada que ha impactat de ple al vehicle que conduïa. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.47h, s’han desplaçat al lloc dels fets i han comprovat que el despreniment havia impactat en dos turismes, causant una víctima mortal i dos ferits.

Les causes del despreniment s’estan investigant. El conductor d’un dels turismes ha mort per culpa de l’impacte de les roques, mentre que l’ocupant ha quedat ferit lleu. En l’altre turisme, una persona ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A més, el Servei Català de Trànsit ha optat per tallar la circulació a la C-16 a la Nou i desviar els vehicles cap a la BV-4025, en direcció a Fígols, i cap a la B-400, en direcció a Saldes i Gósol.

https://twitter.com/david_font/status/1013067507115192320

X