El conductor del camió bolcat a Vilada ha donat positiu a la prova d’alcoholèmia

El conductor del camió que ha bolcat aquesta matinada a la C-26, a Vilada, ha donat positiu en el control d’alcoholèmia que els agents dels Mossos d’Esquadra li han fet pocs minuts després de tenir l’accident. La policia catalana farà públic en les properes hores a quines denúncies s’enfrontarà el conductor, que també circulava amb un camió de més de 12 metres per una via on estava prohibit.

L’accident ha passat a quarts de 6 de la matinada, al punt quilomètric 156, a pocs metres del trencant per accedir al Molí del Cavaller. El camió ha sortit de la calçada en un punt de revolts, ha perdut l’estabilitat i ha quedat encallat a la carretera, ocupant tota l’amplada de la via. Immediatament, agents dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc de l’incident i han tallat el trànsit a la C-26, a Ripoll i a Berga. Han realitzat la prova d’alcoholèmia al conductor, però la taxa que ha donat encara no ha transcendit.

També s’ha activat tot el procediment per retirar el vehicle de la via: el conductor ha trucat l’empresa, l’empresa a l’asseguradora i l’asseguradora a la grua. Però el vistiplau definitiu no s’ha produït fins a mig matí, que és quan la grua ha pogut començat a treballar en la retirada del vehicle. Els treballs per restablir la normalitat s’han allargat fins als volts de 2/4 de 2 del migdia, quan la grua s’ha emportat el camió i el trànsit ha tornat a circular.

X