Centenars de cigonyes prenen les teulades d’Avià

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Centenars de cigonyes prenen les teulades d’Avià

Un grup de centenars de cigonyes blanques van ocupar el cel, terrats i teulades d’Avià ahir a la tarda, sorprenent els veïns i veïnes que càmera en mà, no van perdre l’oportunitat de deixar constància del fet.

Les cigonyes blanques són animals migratoris que durant el mes d’agost, marxen de les zones d’Europa Central cap a zones més càlides on passar l’hivern, com el sud d’Espanya o Àfrica. Sempre van en grups i fan parades puntuals per pasturar, com va ser el cas d’ahir a Avià.

Foto: Dolors Noguera via Facebook. Vídeo: Divina López.

[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

X