“Pedalem pels presos polítics” arriba a l’avituallament de Berga

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

“Pedalem pels presos polítics” arriba a l’avituallament de Berga

La iniciativa ciclista que reclama la llibertat dels presos pel procés català ha passat avui pel Berguedà. Enmig de l’Etapa 5, amb sortida a Manresa i arribada a Ripoll, el grup ha passat per les poblacions berguedanes de Puig-reig, Gironella, Berga, Vilada i Borredà.

A la capital comarcal, l’ANC Berga ha preparat un petit avituallament a la plaça de les Fonts, on un grup de veïns ha donat ànims als ciclistes. La volta finalitza el diumenge 26 al centre penitenciari El Puig de les Basses, a Figueres.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

X