Obertes les reserves per a la room escape de la Patum

La room escape de la Patum es posarà en marxa el 7 de setembre i, des d’ahir, ja estan obertes les inscripcions, que es fan al web http://lapatumroomescape.com/. “Estem molt satisfets de la resposta d’aquestes primeres 24 hores: hem rebut moltes trucades i correus demanant informació, i estem molt contents també del nivell de reserves“, diu Jordi Pujals, promotor de La Patum Room Escape, juntament amb Joan Fígols i Jordi Salvans.

L’experiència de la room escape patumaire es pot viure en grups d’entre dues i sis persones. Com més gent, més barata surt l’entrada per cap: els grups de sis paguen 16 euros cadascun; els de cinc, 17; els de quatre, 18, i els de dues o tres persones, 60 entre tots. L’horari és amplíssim: es pot reservar de dilluns a diumenge de 10 h a 22 h en franges d’una hora i mitja.

Misteri sense por

En aquestes primeres 24 h amb la web oberta, molts usuaris pregunten si la room escape de la Patum fa por. “I responem que no, que la sala és de misteri, però no de terror; per tant, no passaran por durant els 70 minuts de joc”. I molta gent també pregunta és si la sala és apta per als nens. Diu Pujals que “les proves estan pensades per a tots els públics i que els nens i nenes poden venir acompanyats dels pares“.

La presentació fa quinze dies de la room escape de la Patum va tenir una gran repercussió, tant als mitjans com a les xarxes socials. És la primera festa popular catalana que té una room escape específica. Els promotors adverteixen, però, que “totes les proves que hem pensat estan dirigides a qualsevol persona, sigui coneixedora o no de la Patum, el que es tracta és d’experimentar amb la festa”.

El fil argumental és un robatori: a punt de començar la Patum, els aligots denuncien que algú s’ha endut la corona de l’àliga. El principal sospitós és en Pere Mas, un home boig que està obsessionat amb la festa i vol destruir-la. Els jugadors l’ha de trobar en 70 minuts.

La sala està ubicada al carrer Pere II de Berga, 45, a tocar de la plaça Gernika.

 

X