Directe, Berga, Política

El ple de setembre i pressupostos a l’Ajuntament de Berga, en directe

El ple de setembre i pressupostos a l’Ajuntament de Berga, en directe
FINALITZAT
Última actualització fa 4 mesos
23:15
ATENCIÓ | Suspès el ple: ni s'aprova ni es refusa la proposta de pressupost de la CUP

Els errors en la forma d'uns i altres empeny l'equip de govern a proposar la suspensió del ple. El tema es deixa sobre la taula. A partir de demà, tots els grups poden entrar esmenes en base al dictamen de la comissió informativa de la setmana passada. Un cop fet, es convocarà un altre ple on s'intentaran tirar endavant.

23:14
ATENCIÓ | Suspès el ple: ni s'aprova ni es refusa la proposta de pressupost de la CUP

Els errors en la forma d'uns i altres empeny l'equip de govern a proposar la suspensió del ple. El tema es deixa sobre la taula. A partir de demà, tots els grups poden entrar esmenes en base al dictamen de la comissió informativa de la setmana passada. Un cop fet, es convocarà un altre ple on s'intentaran tirar endavant.

23:14
ATENCIÓ | Suspès el ple: ni s'aprova ni es refusa la proposta de pressupost de la CUP

Els errors en la forma d'uns i altres empeny l'equip de govern a proposar la suspensió del ple. El tema es deixa sobre la taula. A partir de demà, tots els grups poden entrar esmenes en base al dictamen de la comissió informativa de la setmana passada. Un cop fet, es convocarà un altre ple on s'intentaran tirar endavant.

23:14
ATENCIÓ | Suspès el ple: ni s'aprova ni es refusa la proposta de pressupost de la CUP

Els errors en la forma d'uns i altres empeny l'equip de govern a proposar la suspensió del ple. El tema es deixa sobre la taula. A partir de demà, tots els grups poden entrar esmenes en base al dictamen de la comissió informativa de la setmana passada. Un cop fet, es convocarà un altre ple on s'intentaran tirar endavant.

23:14
ATENCIÓ | Suspès el ple: ni s'aprova ni es refusa la proposta de pressupost de la CUP

Els errors en la forma d'uns i altres empeny l'equip de govern a proposar la suspensió del ple. El tema es deixa sobre la taula. A partir de demà, tots els grups poden entrar esmenes en base al dictamen de la comissió informativa de la setmana passada. Un cop fet, es convocarà un altre ple on s'intentaran tirar endavant.

23:13
ATENCIÓ | Suspès el ple: ni s'aprova ni es refusa la proposta de pressupost de la CUP

Els errors en la forma d'uns i altres empeny l'equip de govern a proposar la suspensió del ple. El tema es deixa sobre la taula. A partir de demà, tots els grups poden entrar esmenes en base al dictamen de la comissió informativa de la setmana passada. Un cop fet, es convocarà un altre ple on s'intentaran tirar endavant.

22:58
TENSIÓ | L'alcaldessa ha arribat a proposar suspendre el ple durant 15 minuts

La CUP assegura haver estudiat la proposta del PDeCAT i, de fet, tenia la intenció d'acceptar algunes de les propostes, malgrat que les esmenes no s'havien formulat correctament. El PDeCAT demana que s'exposin aquestes intencions de la CUP, però considera que s'ha d'aplaçar el ple perquè els grups debatin internament sobre la re-proposta del govern.

22:53
El PDeCAT demana aplaçar el ple perquè no s'hi han inclòs les seves esmenes

La CUP diu que políticament ha valorat la proposta del PDeCAT, de la mateixa manera que ha estudiat les propostes de la resta de grups. El problema, diuen, és purament tècnic.

22:51
ATENCIÓ | El PDeCAT posa en dubte que avui es pugui votar el pressupost perquè no s'han entrat les seves esmenes

El PDeCAT va presentar esmenes al mes d'abril al registre. Eren unes esmenes a l'esborrany que van rebre de la CUP. Aquestes esmenes no s'han entrat a l'ordre del dia ni s'han informat a la resta de grups de l'oposició. El cas és aquestes esmenes no són vàlides. El secretari ha dit que les esmenes s'havien d'haver entrat en base al dictamen entrat fa unes setmanes. Allà, el govern va presentar la seva proposta definitiva de pressupost. Sobre aquest document, no hi ha hagut esmenes.

22:44
Minoves diu que està "dolgut" pel "menysteniment" del govern cap a les seves propostes

"Estem molt dolguts pel menyspreu que s'ha tingut a les nostres propostes. És una proposta que modifica només una part del pressupost i que almenys se'n podria haver parlat. No només pels regidors que som avui aquí, sinó per a les persones que també ens han votat i que veuen aquest futur per a la ciutat"

Carrega més

Ajuntament de Berga ple municipal Pressupostos

Comentaris