Maria Ripoll, de Bagà, a les semifinals del programa de TV3 que busca el millor orador jove de Catalunya

La baganesa Maria Ripoll, de 18 anys, és una de les semifinalistes del programa de TV3 El Got d’Aigua, que busca el millor orador jove de Catalunya. Hi participen joves catalans d’entre 15 i 22 anys i s’emet cada diumenge a la nit des d’aquest octubre per la televisió pública catalana.

https://twitter.com/elgotdaiguaTV3/status/1051596529881010179

 

Els primers quatre programes serviran per seleccionar 12 joves d’entre els 20 que han passat els càstings i han accedit a la fase prèvia. Tots 20 es divideixen en grups de 5 i, d’aquests, el públic del plató i el jurat en trien tres. Per tant, en aquestes primeres setmanes, en cada programa hi participen 5 joves i 2 d’ells han de fer les maletes cap a casa.

La Maria Ripoll ha participat en el segon episodi del concurs, que s’ha emès aquest diumenge, 14 d’octubre. En aquest capítol, la temàtica dels discursos dels participants era la convivència amb un equip de rugbi en cadira de rodes. Ripoll ha fet un discurs que ha emocionat el jurat, amb la periodista Gemma Nierga com a convidada especial. Minuts més tard, la pròpia Nierga va ser l’encarregada de comunicar a la jove baganesa que passava de ronda.

La propera aparició de Maria Ripoll serà al novembre, quan acabi tots els episodis de fase prèvia. A les semifinals, els participants es dividiran en dos programes. El sistema serà similar que el de la fase prèvia: en aquest cas concursaran cinc semifinalistes i se’n seleccionaran tres que passaran a la fase final. En aquesta darrera fase s’aniran descartant participants fins a arribar al capítol 10, on els tres millors oradors de Catalunya s’enfrontaran en la gran final.

X