Cultura

Una coproducció de Konvent, nominada als premis Butaca 2018

Una coproducció de Konvent, nominada als premis Butaca 2018

‘Rebota, rebota y en tu cara explota’, una funció coproduïda per l’espai cultural berguedà Konvent juntament amb el Festival TNT i l’Antic Teatre, ha estat nominada als premis Butaca 2018. En concret, és una de les aspirants al guardó com a Noves Aportacions Escèniques. L’obra va ser creada i dirigida per Agnés Mateus i Quim Tarrida i interpretada per la pròpia Mateus.

A banda de la coproducció de Konvent, els premis Butaca 2018 han nominat quatre propostes més. Són l’Homenatge a Tomás Giner, del Teatre Lliure; Claudia, del Grec 2016, CCCB, La conquesta del pol sud i CAET; i AÜC: El so de les esquerdes, de Les impuxibles i el Grec 2017.

El Konvent és un antic convent de monges de finals del segle XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinar ubicat a Cal Rosal. L’essència del projecte és la llibertat, fet que implica renunciar a molts dels requisits de la gran majoria d’organismes oficials. Això inclou, també, el suport econòmic institucional.

El Konvent, s’autogestiona i té una idiosincràsia particular que s’ha convertit en un model de referència. Tanmateix, col·labora amb molts col·lectius, com en aquest cas Antic Teatre i TNT. Amb els anys, s’ha aconseguit una àmplia xarxa de contactes que es retroalimenta i creix tant a nivell local com internacional.

Konvent premis Butaca Rebota rebota y en tu cara explota

Estic amb tu

Comentaris