Salut, Berga

L’hospital Sant Bernabé de Berga, millor centre petit d’Espanya en gestió hospitalària global

L’hospital Sant Bernabé de Berga, millor centre petit d’Espanya en gestió hospitalària global

Nou premi per a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé, de Berga. El centre ha rebut, un any més, un dels premis TOP 20 en la categoria de millor gestió hospitalària global. Es tracta d’un guardó que s’ha entregat a 27 centres d’arreu de l’Estat espanyol i que analitza diferents ítems de qualitat i eficiència.

A més, l’hospital de Berga ha obtingut la primera posició entre els 8 hospitals finalistes de la categoria “hospitals petits”, en la qual competia amb els centres de Campdevànol, Alt Penedès, Molina, Sant Celoni, Vendrell, Dos de Maig i El Escorial.

La directora d’infermeria de l’Hospital Sant Bernabé, Joana Rodríguez, ha recollit el guardó en un acte celebrat a Madrid aquesta setmana. En l’edició d’enguany dels Top 20 hi han participat 140 hospitals i, a part de la categoria en què ha resultat premiat l’Hospital Sant Bernabé, també s’han entregat reconeixements als millors hospitals en les àrees de Cor, Digestiu, Musculoesquelètic, Respiratori, Nerviós, Ronyó, Dona i Atenció al pacient crític.

gestió hospitalària global Hospital de Berga Hospital Sant Bernabé Hospital Sant Bernabé de Berga Joana Rodríguez Premis Top 20

Estic amb tu

Comentaris