Premien un pla de màrqueting per a l’alberg de Berga com el millor treball de recerca en Turisme i Hoteleria

Oriol Segura, alumne de l’institut Pere Fontdevila de Gironella, ha fet el millor treball de recerca de Batxillerat en Turisme, Hoteleria i Gastronomia. Segura va optar per elaborar un pla de màrqueting per a l’alberg de Berga i la seva proposta ha estat la millor dels XII Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat.

El lliurament dels guardons s’ha fet aquest dijous, 25 d’octubre, al campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT, de la Universitat de Barcelona (UB). Els estudiants guanyadors han rebut premis econòmics de 4.000, 2.000 i 1.000 euros respectivament, que serviran per finançar el cost dels seus estudis universitaris. Els seus centres educatius també han estat premiats amb accessoris multimèdia i vals de compra per material educatiu.

Per tant, Oriol Segura -que ha guanyat el primer premi- ha rebut un premi econòmic de 4.000 euros per finançar el cost dels seus estudis universitaris i, a més, el seu gran treball ha revertit en l’institut de Gironella, que rebrà accessoris multimèdia i vals de compra de material per a les classes. A banda, el seu pla de màrqueting és viable i algunes de les accions que proposa es podran dur a terme, gràcies a un acord amb l’alberg de Berga.

Un altre objectiu que cobreix amb el seu treball de recerca és millorar la imatge pública de l’empresa, una fita que va aconseguir amb la creació d’una nova imatge corporativa o l’entrada en funcionament de la nova web i de les xarxes socials, entre d’altres projectes.

El jurat ha valorat la passió de l’Oriol en la presentació, les seves habilitats comunicatives i digitals, el component social del projecte, l’aplicació real d’algunes parts i la “professionalitat” del projecte en si mateix.

https://twitter.com/CETT_UB/status/1055422314895024128

X