El concurs de boletaires de Puigventós es trasllada a la plaça Viladomat de Berga per la previsió de pluges

El concurs de boletaires del Pla de Puigventós (Castellar del Riu) es farà finalment a la plaça Viladomat de Berga per la previsió de fortes pluges. El certamen se celebra demà, diumenge, 28 d’octubre, amb el mateix horari previst a Puigventós. Això ho ha anunciat aquest dissabte la Penya Boletaire de Berga, principal organitzadora, a través de les xarxes socials.

El president de l’entitat, Ramon Minoves, ha explicat a l’Aquí Berguedà que aquest matí l’organització s’ha reunit per valorar si se suspenia el concurs o no. Una de les propostes que s’ha posat sobre la taula és la ajornar el certamen fins diumenge vinent, però els meteoròlegs també marquen pluges i era arriscat. Davant aquesta inestabilitat, la Penya ha optat per una solució inèdita però efectiva: desplaçar tota l’activitat al Vall, sota les carpes que ocupen tot el passeig, i mantenir horaris.

https://twitter.com/PBoletaire/status/1056114829105127429

Minoves ha explicat que la majoria d’activitats previstes a Puigventós es mantenen. L’única modificació és a les curses, que han quedat suspeses, segons ha informat el Consell Esportiu del Berguedà a les xarxes. L’organització ha promès buscar nova data per realitzar les proves esportives.

La previsió meteorològica augura petits ruixats durant el matí de diumenge, però fortes descarregades a la tarda. Malgrat tot, la Penya assegura que la falla del passeig de la Pau s’encendrà, faci el temps que faci.