Frankfurt Berga

Berga, Festes

El concurs de boletaires de Puigventós es trasllada a la plaça Viladomat de Berga per la previsió de pluges

El concurs de boletaires de Puigventós es trasllada a la plaça Viladomat de Berga per la previsió de pluges

El concurs de boletaires del Pla de Puigventós (Castellar del Riu) es farà finalment a la plaça Viladomat de Berga per la previsió de fortes pluges. El certamen se celebra demà, diumenge, 28 d’octubre, amb el mateix horari previst a Puigventós. Això ho ha anunciat aquest dissabte la Penya Boletaire de Berga, principal organitzadora, a través de les xarxes socials.

El president de l’entitat, Ramon Minoves, ha explicat a l’Aquí Berguedà que aquest matí l’organització s’ha reunit per valorar si se suspenia el concurs o no. Una de les propostes que s’ha posat sobre la taula és la ajornar el certamen fins diumenge vinent, però els meteoròlegs també marquen pluges i era arriscat. Davant aquesta inestabilitat, la Penya ha optat per una solució inèdita però efectiva: desplaçar tota l’activitat al Vall, sota les carpes que ocupen tot el passeig, i mantenir horaris.

https://twitter.com/PBoletaire/status/1056114829105127429

Minoves ha explicat que la majoria d’activitats previstes a Puigventós es mantenen. L’única modificació és a les curses, que han quedat suspeses, segons ha informat el Consell Esportiu del Berguedà a les xarxes. L’organització ha promès buscar nova data per realitzar les proves esportives.

La previsió meteorològica augura petits ruixats durant el matí de diumenge, però fortes descarregades a la tarda. Malgrat tot, la Penya assegura que la falla del passeig de la Pau s’encendrà, faci el temps que faci.

Concurs de Boletaires Penya boletaire Pla de Puigventós

Estic amb tu

Comentaris