La Dolceria Pujol de Berga crea un torró solidari per contribuir a l’ampliació de la Vall d’Hebron

Un torró solidari per fer diners per a la Vall d’Hebron. La Dolceria Pujol llança al mercat un torró especial per contribuir a l’ampliació del Servei de Neonatologia Avançada de l’hospital. L’espai vol fer que les famílies que hagin patit l’arribada prematura d’un nadó comptin amb un millor assessorament i assistència per part dels professionals del centre. Per fer-ho, han engegat el projecte ‘Amb tu, com a casa’, que pretén aconseguir 880.000 euros a través de col·laboracions d’empreses, institucions i persones a títol individual.

La Dolceria Pujol de Berga és un d’aquests agents que hi contribuiran. Tots els beneficis que recullin amb el torró solidari es destinaran al projecte. Aquest dijous, 15 de novembre, l’Hospital Infantil de la Vall d’Hebron celebra el Dia Internacional del Nen Prematur i la dolceria berguedana ho aprofitarà per fer-hi la presentació del seu nou torró solidari. Dissabte, dia 17, la dolceria també serà a l’estand del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, a l’Illa Diagonal.

La Vall d’Hebron porta més de 15 anys treballant un sistema de cures centrat en el desenvolupament del neonat i la seva família. En paral·lel, l’hospital vetlla per un canvi en la manera de treballar del personal sanitari i l’organització de l’activitat assistencial amb l’objectiu de reduir l’impacte sobre el nadó.

Però amb això no n’hi ha prou: ara volen dotar el centre d’habitacions d’ús exclusiu per a les famílies, amb tot el necessari perquè es puguin familiaritzar amb la convivència i les necessitats del fill. Tot plegat val 880.000 euros i, per això, demanen aportacions solidàries, com la de la Dolceria Pujol.

X