Els Mossos investiguen el robatori de rellotges de valor i cascs de moto en una casa d’Avià

Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori que es va produir divendres passat, dia 9 de novembre, en una casa de l’avinguda Francesc Macià d’Avià. Segons ha pogut saber l’Aquí Berguedà, el lladre o lladres (encara no s’ha pogut determinar si va ser una persona o un grup) van forçar la porta principal de la casa i hi van entrar per endur-se rellotges de valor i cascs de moto.

Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets des del mateix divendres i no tenen constància que se n’hagin produït més en els darrers dies, tal com circula pel municipi.

L’avinguda Francesc Macià d’Avià és un dels carrers més llargs del poble i està formada, a grans trets, per cases unifamiliars. L’avinguda comença al capdamunt del poble, a pocs metres de la carretera de Berga a l’Espunyola, i acaba a l’alçada del camp de futbol i les piscines municipals. El robatori s’hauria produït al capdavall de l’avinguda, ben bé a la zona esportiva.

X