Gironella torna a oferir una tarda d’espectacles curts en llocs on habitualment no s’hi actua

Gironella acollirà per segon any consecutiu el festival de la Xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics, de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

El festival arribarà a Gironella el dissabte 24 de novembre a la tarda, i es podran veure cinc obres de microteatre repartides en punts emblemàtics del nucli històric de la vila: el CAU, la sala de plens de l’Ajuntament de Gironella, l’arxiu històric, el punt jove i el teatre parroquial. Les obres tenen una durada d’entre 15 i 25 minuts, per tant, els espectadors les podran veure en menys de dues hores.

Les obres que es podran veure a Gironella son: un teatre d’intriga i comèdia, “Síndrome”; una comèdia teatral, “Duérmete niño”; un teatre de carrer amb música, clown, dansa i circ, “Les coses impossibles”; i dos teatres dramàtics, “Portrait” i “Moleskine”. Per a més informació sobre les obres, AQUÍ.

El punt de trobada serà a les 17.30h a la plaça de la Vila, i l’entrada serà amb taquilla inversa, és a dir, després de veure les obres cada assistent podrà fer l’aportació econòmica que cregui oportuna.

Gironella, el primer en sumar-se a Testimoni Escènic

Gironella ha estat el primer municipi del Berguedà en sumar-se a Testimoni Escènic, la xarxa de la Catalunya Central de suport a la producció en l’àmbit de les arts escèniques en format de residències i preestrenes d’espectacles.

Testimoni Escènic va néixer amb la voluntat d’apostar per projectes professionals que no tenen facilitats ni de trobar llocs per fer una residència tècnica ni per tancar-se a treballar per la seva obra. A partir d’aquí, diversos municipis van mostrar interès per acollir les propostes culturals i Testimoni Escènic va anar creixent.

X