Oci

Un passatge d’Horrorland rep el premi al ‘Millor esdeveniment del 2018′ als Escape Room Awards

Un passatge d’Horrorland rep el premi al ‘Millor esdeveniment del 2018′ als Escape Room Awards

Nou reconeixement per al parc de terror Horrorland. Les empreses que aquesta tardor l’han impulsat, la barcelonina Horror Box i la berguedana Insomnia Corporation, han estat guardonades amb dos premis als Escape Room Awards. La gala ha estat organitzada pel web Taty Hunter, dedicat a la promoció de sales d’escapada d’arreu d’Espanya, i s’ha celebrat a l’antiga fàbrica Estrella Damm aquest dilluns al vespre.

Horrorland ha rebut dos premis. El primer, el ‘millor esdeveniment del 2018′ per Psycho Escape, un dels passatges del terror del parc. I el segon, el premi especial que els organitzadors han acordat concedir a Insomnia i Horror Box per haver impulsat el primer parc de terror del sud d’Europa al Centre d’Empreses de Cercs.

Tres nominacions per a Insomnia Corporation i una, per a Hostal 83

A banda de ser una de les impulsores d’Horrorland, Insomnia compta amb dues sales de room escape a Gironella, El Cóctel del Doctor i Xperiment, considerades referents del sector arreu de l’Estat. El Cóctel del Doctor va rebre el premi a la millor immersió l’any passat i Xperiment va rebre el mateix premi l’any 2016. Aquest any totes dues tornaven a estar nominades en diverses categories: El Cóctel optava a revalidar el premi a la ‘Millor immersió’ i Xperiment era entre els nominats a la ‘Millor sala de terror’. Finalment, la millor immersió ha estat per a Sanatorium i el premi a la millor sala de terror, per a Until Dawn, de La Clau Escape Room (Manresa).

A banda, Insomnia també figurava entre els nominats a ‘Millor game master’, però finalment el premi ha anat a parar a Cubick Madrid.

Estic amb tu

També ha aconseguit una nominació en l’edició d’enguany l’empresa gironellenca Hostal 83. En aquest cas, Immortum era entre les opcions aspirants a ‘millor sala de terror’.

48166666_322222541705049_2040145526145417216_o

48317948_322221058371864_695865279833440256_o

Escape Room Awards Horror Box Horrorland Insomnia Corporation Taty Hunter Taty Hunter Awards

Comentaris