Editen el primer conte infantil sobre el Camí dels Bons Homes

El primer llibre infantil vinculat al Camí dels Bons Homes ja és una realitat. L’ha escrit Montse Subirana, gerent del Camí, amb la voluntat de “fer més propera la ruta als més petits” i “propiciar que vinguin a conèixer i experimentar-lo en família”.

La trama del conte es basa en la llegenda, que diu que els càtars van amagar un tresor magnífic en algun punt del Camí dels Bons Homes i el Camí de l’Últim Càtar. Els càtars van fer el recorregut fugint de la Inquisició que els perseguia i el conte aproxima al lector aquests fets històrics ocorreguts durant l’Edat Mitjana.

L’edició del nou llibre, que també compta amb les il·lustracions de Susanna Campillo, ha estat editat per Arola Editors. A banda, compta amb el suport del Consell Regulador del Camí dels Bons Homes, que -a les portes de celebrar el seu 20è aniversari- segueix innovant i apostant per propostes que fan créixer el camí més enllà del seu recorregut primerenc.

El llibre també ha tingut també el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i del programa de fons europeus POCTEFA “INTERREG V-A España-Francia-Andorra”.