El Forn 2019

Cultura

El Berguedà busca candidats a la segona edició dels Premis de Cultura fins el 22 de març

El Berguedà busca candidats a la segona edició dels Premis de Cultura fins el 22 de març
Foto de família dels Premis de Cultura de l'any passat, al monestir de Sant Llorenç. MARC CANTURRI

El Consell Comarcal ha fet públiques les bases per a la segona convocatòria dels Premis de Cultura del Berguedà. Els premis tenen l’objectiu potenciar els difusors culturals de la comarca, impulsar la creació artística d’artistes berguedans i reconèixer públicament a persones o col·lectius amb trajectòries rellevants en el camp de la cultura.

Es poden presentar les candidatures fins el 22 de març. Com a novetat, es podrà presentar les candidatures a través d’un formulari online, aportant la documentació annexa de manera telemàtica. Una vegada transcorregut el termini, un jurat especialitzat les avaluarà i en dictarà el vencedor. La gala de lliurament de premis on es coneixeran els guanyadors tindrà lloc a finals de març, a un lloc encara per definir.

Un any més, es faran tres reconeixements durant aquesta gala: el premi d’honor a la cultura berguedana, el premi a la promoció cultural i el premi a la creació artística. L’any passat, l’acte es va fer al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà i va premiar mossèn Ramon Viladés, l’Agrupació Teatral La Farsa i la Melanzana Ensemble.

Bases dels Premis de Cultura del Berguedà 2019

Estic amb tu

Consell Comarcal del Berguedà Premis de Cultura del Berguedà

Comentaris