El Berguedà busca candidats a la segona edició dels Premis de Cultura fins el 22 de març

El Consell Comarcal ha fet públiques les bases per a la segona convocatòria dels Premis de Cultura del Berguedà. Els premis tenen l’objectiu potenciar els difusors culturals de la comarca, impulsar la creació artística d’artistes berguedans i reconèixer públicament a persones o col·lectius amb trajectòries rellevants en el camp de la cultura.

Es poden presentar les candidatures fins el 22 de març. Com a novetat, es podrà presentar les candidatures a través d’un formulari online, aportant la documentació annexa de manera telemàtica. Una vegada transcorregut el termini, un jurat especialitzat les avaluarà i en dictarà el vencedor. La gala de lliurament de premis on es coneixeran els guanyadors tindrà lloc a finals de març, a un lloc encara per definir.

Un any més, es faran tres reconeixements durant aquesta gala: el premi d’honor a la cultura berguedana, el premi a la promoció cultural i el premi a la creació artística. L’any passat, l’acte es va fer al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà i va premiar mossèn Ramon Viladés, l’Agrupació Teatral La Farsa i la Melanzana Ensemble.

Bases dels Premis de Cultura del Berguedà 2019

X