Andrea Motis, al Memorial Ricard Cuadra d’aquest juny

El Memorial Ricard Cuadra comptarà enguany amb la participació de l’Andrea Motis Quintet, un grup format per la coneguda cantant, trompetista i compositora, juntament amb Joan Chamorro (contrabaix), Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarra) i Esteve Pi (bateria).

El concert de Patum arriba a la seva 22a edició i se celebrarà el 13 de juny, al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, i el 15 de juny, a les 10 del vespre, a la plaça de Sant Pere de Berga. Durant les dues actuacions s’escoltaran melodies patumaires passades pel sedàs del jazz particular del quintet de Motis. A més, el grup farà gala de la seva capacitat d’improvisació i reinterpretació de la música popular.

A la primera part del concert també hi haurà una peça conjunta amb la banda del Memorial Cuadra. El compositor Sergi Vergés, col·laborador habitual del a formació d’Andrea Motis i director de la Big Band del Conservatori Superior del Liceu, està composant el tema.