Horrorland torna a l’octubre amb 8 atraccions noves, tres versions millorades i més metres quadrats

Nova edició d’Horrorland a la vista. El parc del terror del Centre d’Empreses de Cercs tornarà la propera tardor amb 8 atraccions noves, 2 escenaris polivalents, nous espais d’oci i més metres quadrats. Els promotors gairebé duplicaran l’oferta de la primera edició, que va comptar amb cinc cases del terror i una atracció extrema (6+1). Ara, hi haurà 11 atraccions: 8, de totalment noves; i 3, que seran una versió millorada de les més aclamades l’any 2018 (Clown Town, Matadero i la Tèrmica).

L’altra gran novetat és l’ampliació de l’espai del parc. Fonts d’Horrorland han explicat a l’Aquí Berguedà que arribaran als 10.500 metres quadrats aprofitant l’espai que el 2018 era per a cotxes. Entre els nous espais, destaquen els dos escenaris polivalents, equipats amb tecnologia puntera, que permetran representar diversos espectacles i disparar pirotècnia i efectes especials tant en espais interiors com en exteriors.

Les obres d’ampliació del parc ja han començat. Més de 35 operaris treballaran durant els propers mesos per construir les atraccions i les infraestructures noves. A més, l’expansió revertirà en un augment del nombre de treballadors durant els dies d’obertura del parc: es passarà dels 140 del 2018 als 170. A més aquest cop el parc allarga el calendari d’obertura a 18 dies: arrencarà el 4 d’octubre i tancarà temporada de Halloween el 16 de novembre.

Dimarts que ve els promotors d’Horrorland presentaran més detalls sobre la segona edició del parc, als peus de la central tèrmica de Cercs.