Casserres només tindrà la candidatura d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals

Josep Colillas serà l’alcalde de Casserres com a mínim fins al 2023. L’actual batlle torna a encapçalar el projecte d’Esquerra Republicana (ERC) al poble després de governar els últims 8 anys. A més, en aquestes eleccions, Colillas no tindrà oposició: el PDeCAT ha treballat fins a última hora per “engrescar gent per fer llista”, però finalment no ho ha aconseguit, i la llista republicana serà l’única opció a les urnes.

El líder de CiU a Casserres en les darreres eleccions i actual president comarcal del PDeCAT, Jordi Selga, ha explicat els motius de l’absència en una publicació a les xarxes socials del partit. “Es va intentar i molt, però no vam ser capaços d’engrescar gent”. Selga ha assegurat que “el poble de Casserres, Ametlla de Casserres i Guixaró sense una alternativa en són els grans perdedors”. Amb tot, ha felicitat la candidatura encapçalada per l’actual alcalde, Josep Colillas, per poder seguir gestionant el poble quatre anys més.

Josep Colillas va agafar la vara l’any 2011 i va trencar l’hegemonia de Convergència i Unió al municipi. L’exalcalde, Serafí Costa, va governar des del 1991 fins al 2011, quan es va decidir retirar de la política. Al 2011, Colillas va aconseguir la majoria absoluta, amb 5 regidors, per davant dels 3 de Convergència i 1 del PSC. Quatre anys més tard, el 2015, Esquerra es va consolidar al poder amb uns resultats extraordinaris a les eleccions: va atraure gairebé el 75% dels vots i va aconseguir 7 dels 9 regidors del consistori. CiU es va quedar amb 2.

A partir d’aquest estiu hi haurà un sol color a l’Ajuntament de Casserres. La llista completa d’ERC a Casserres, AQUÍ.

X