Oci

Horrorland, nominat a millor esdeveniment d’Europa als premis de terror més prestigiosos del continent

Horrorland, nominat a millor esdeveniment d’Europa als premis de terror més prestigiosos del continent

Nova nominació per al parc de terror de Cercs. Horrorland figura entre els aspirants al premi a millor esdeveniment independent d’Europa als Scare Awards, els premis de terror més prestigiosos del continent. Els directors del parc es desplacen al Regne Unit aquest dimarts al matí per assistir a la gala d’entrega de guardons, que serà a les 9 de la nit (21h).

Els impulsors del certamen són ScareCON, que organitzen tres dies d’activitats terrorífiques a la zona d’Alton Towers, propera al parc nacional de Peak District.

Horrorland està nominat a millor esdeveniment independent d’Europa. Competirà pel guardó amb Scare Me (Holanda), Horror Zone (Holanda), Farmaphobia (República d’Irlanda), Haunted Spooktacular Horror Farm (República d’Irlanda) i Screamninghts (Alemanya).

Estic amb tu

Horrorland Regne Unit Scare Awards Terror UK

Comentaris