Puig-reig, Política

Josep Maria Altarriba s’endú el duel contra Araceli Esquerra i manté la vara de Puig-reig

Josep Maria Altarriba s’endú el duel contra Araceli Esquerra i manté la vara de Puig-reig

Quatre anys més de govern d’ERC a Puig-reig. Josep Maria Altarriba conserva la vara d’alcalde després d’unes eleccions molt renyides. Altarriba s’ha imposat a Araceli Esquerra (Junts per Catalunya) per 205 vots. ERC ha recollit 1175 vots, mentre que Junts per Catalunya n’ha sumat 970. Amb aquests resultats, els republicans governaran amb 6 regidors, mentre que Junts per Catalunya es quedarà a l’oposició amb 5 cadires.

Fes clic aquí per veure els resultats complets de les eleccions a Puig-reig

26M ajuntament de puig-reig Araceli Esquerra Eleccions ERC Josep Maria Altarriba Junts per Catalunya Junts per Puig-reig

Comentaris