Rècord històric de visites a l’Aquí Berguedà en l’especial sobre les eleccions municipals

Setmana de rècords a l’AquíBerguedà.cat. En només dos dies, el portal web ha rebut gairebé 13.000 visites. La nit de les eleccions, diumenge, va rebre 5.679 visites; mentre que l’endemà, dilluns, es va enfilar fins a les 7.131. El rècord era del 13 de març del 2017, degut a l’interès informatiu que va despertar l’agressió que va patir una parella homosexual, l’Andy i el Jorge, a les portes de La General. Aleshores es van registrar 6.647 visites en només un dia.

Pel que fa a aquest especial sobre les eleccions, encara són més bones les dades sobre pàgines vistes, és a dir, els clics o consultes que cada visitant ha fet, un cop dins el portal. Diumenge la xifra de pàgines vistes es va enfilar fins les 37.218 i dilluns, fins les 23.631. En total, gairebé 61.000 clics que demostren que els usuaris van estar enganxats a l’AquíBerguedà.cat, consultant els resultats electorals municipi per municipi. El rècord era del 24 d’abril d’aquest 2019, quan el portal va publicar les llistes electorals que es presentaven a la comarca, per municipis.

Aquest cap de setmana l’AquíBerguedà.cat ha ofert una informació rigorosa i actualitzada de l’escrutini per municipis. La plataforma comarcal, desgranada per municipis, per aglutinar tot l’escrutini va atraure més de 44.000 consultes entre la nit de diumenge i la tarda de dilluns. Els números confirmen l’èxit del diari, que aposta una vegada més per informació pràctica, rigorosa i immediata.

X