Frankfurt Berga

Berga, Política

Cap encertant a la porra electoral organitzada per l’Aquí Berguedà

Cap encertant a la porra electoral organitzada per l’Aquí Berguedà
Els vuit candidats que concorrien a Berga. ROSA CASTILLA - LA FOTOGRÀFICA

La porra de l’Aquí Berguedà ha quedat deserta. Cap de les 678 persones que hi van participar (+50% respecte la de l’any 2015) ha encertat el nombre de regidors dels 8 partits que concorrien a les eleccions a Berga. Els usuaris pronosticaven, de mitjana, una forquilla d’entre 5 i 6 regidors a la CUP i Junts per Berga; entre 3 i 4, a ERC; i entre 1 i 2, al PSC. Els altres quatre aspirants, PP, BeC, Decidim Berga i Ciutadans, estaven entre 0 i 1 regidor.

Al final, els quatre partits que els usuaris ja auguraven que patirien per entrar a l’Ajuntament n’han quedat fora. Ara bé, els resultats de la CUP, Junts per Berga, ERC i el PSC han sorprès a tothom, sense excepció. Els cupaires van guanyar les eleccions clarament i tindran 8 cadires al ple. Junts per Berga es queda amb 6; ERC, amb 2; i el PSC, amb 1.

Seguint l’establert a les bases del concurs, el premi de la gasolina de tot un any queda desert. Ballús oferia 40 euros al mes de gasolina o gasoil durant un any a qui encertés el resultat.

Aquí Berguedà Ballús gasoil gasolina Porra porra electoral

Estic amb tu

Comentaris