Aquest és el cartell anunciador de la Patum 2019

La proposta d’Albert Escànez Manubens, ‘Elles, lliures i rebels’, ha estat la guanyadora del 45è Concurs de cartells anunciadors de la Patum. Ha recollit 481 vots dels 1.636 que s’han emès en les últimes setmanes, és a dir, un 29,4% del total. Per darrere, ‘Esclat berguedà’ d’Eloi Casanovas Gilabert ha aconseguit l’accèssit del concurs. La resta de finalistes han estat: ‘Nit de foc’, de Joan Manel Pérez Maldonado, ha estat tercer; ‘ Rumb a la plaça’, de Roger Úbeda; i ‘Guspires’, de Sílvia Crusafon i Anna Emília Puig. L’anunci s’ha fet aquest diumenge al migdia, al Ple de l’Ascensió, previ a la sortida del Tabal.

Pel que fa a la categoria infantil, la guanyadora ha estat Júlia Novellas, de l’Escola Vedruna, amb la seva proposta ‘La maça gegant’.

DSC00122

DSC00125

X