Un berguedà participa al ‘Persona infiltrada’ de TV3 i intenta enganyar Lluís Marquina

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Un berguedà participa al ‘Persona infiltrada’ de TV3 i intenta enganyar Lluís Marquina

L’avianès Jaume Fíguls ha estat l’infiltrat de la setmana al programa de TV3 ‘Persona infiltrada‘. Viu a Avià, és soci de la immobiliària Pirineu 2000 i del grup de comunicació Bífidus Produccions, i té un grup de música, Orgue de Gats; però aquesta vegada ha d’intentar ensarronar el presentador de televisió Lluís Marquina i fer-se passar per integrant d’una família de Santa Fe del Penedès.[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2NtYS5jYXQlMkZ2aWRlbyUyRmVtYmVkJTJGNTg2MzEzNiUyRiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAwcHglMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1MDBweCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X