PeuSA MAig 2020

Berga, Puig-reig, Cultura

Els Castellers de Berga culminen a Puig-reig el setè 3 de 7 de la temporada

Els Castellers de Berga culminen a Puig-reig el setè 3 de 7 de la temporada
El 3 de 7 descarregat a Puig-reig. CDBERGA

Diada clàssica dels Castellers de Berga a Puig-reig. La colla berguedana no ha faltat a la cita de la Festa Major de Puig-reig, que funciona com a prèvia de la Diada dels Quatre Fuets. A Puig-reig, hi han descarregat el setè 3 de 7 de la temporada, un 5 de 6 i un 4 de 7, a banda de dos pilars de 4 inicials i un pilar de 5 final.

L’altra colla de la jornada han estat els Salats de Súria, que han descarregat el 3 de 6 i el 3 de 6 amb agulla i han deixat en intent desmuntat la torre de 6.

Aquesta setmana és una de les grans cites de la temporada per als Castellers de Berga. Diumenge disputaran la Diada dels Quatre Fuets, a la plaça de Sant Pere, a partir de 2/4 de 12 del migdia. Ho faran acompanyats de dues de les millors colles del país: els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.

Per preparar l’actuació, els berguedans assagen el dimarts 11 al Cine Catalunya, divendres arriba la Patum de les Andròmines i dissabte, a les 6 de la tarda, realitzaran l’últim assaig a la Plaça de les Cols, per portar els millors castells l’endemà a la Plaça de Sant Pere.

Castellers de Berga Castells Festa Major de Puig-reig

Comentaris