Roger Cortina i Anna Pascuet guanyen per sorteig ballar el Ballet de Déu a la Festa dels Elois dos anys

Roger Cortina i Anna Pascuet seran els balladors del Ballet de Déu per la Festa dels Elois dels propers dos anys. Ho han aconseguit gràcies al sorteig obert a tothom que l’Agrupació Teatral La Farsa ha convocat aquesta primavera. En total, i segons han confirmat fonts de l’entitat, s’han presentat 10 parelles i el sorteig -fet davant de notari- ha proclamat la parella titular, Cortina i Pascuet, i una de suplent, formada per Lluís Vall i Queralt Cardona.

La Festa dels Elois 2019 se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 de juliol a Berga. La parella guanyadora s’ha compromès a assistir a tots els actes organitzats durant la Festa dels Elois per part de la Farsa i l’Ajuntament de Berga. El termini per inscriure’s va acabar dissabte, dia 8 de juny, i el sorteig es va fer l’endemà, diumenge 9.

El Ballet de Déu (o de l’Adeu) és una tradició molt arrelada a la ciutat de Berga i, en particular, a la Festa dels Elois. Es fa a la plaça de Sant Joan cada diumenge d’Elois, després de la boda típica de l’Alt Berguedà.

X