Patum

El missatge de Jordi Sànchez des de la presó: “Que tota la ràbia cremi amb el foc de la Patum”

El missatge de Jordi Sànchez des de la presó: “Que tota la ràbia cremi amb el foc de la Patum”
Jordi Sànchez, a l'aplec del Pi de les Tres Branques, també al Berguedà. MARC CANTURRI

Jordi Sànchez és un enamorat de les festes populars i, en especial de la Patum. L’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana va ser a la plaça de Sant Pere i, fins i tot, va fer de ple, l’any 2017. Fa un any, a la Patum 2018, ja va enviar una carta a Berga que va ser llegida enmig dels actes de Patum per la megafonia de la plaça de Sant Pere. Aquest cop, ha optat per dirigir-se als berguedans hores abans de l’inici de la festa a través de les xarxes socials.

Jordi Sànchez missatge des de la presó Patum Presó

Estic amb tu

Comentaris