Plourà per Patum? La meteorologia torna a amenaçar la Patum infantil

Patum calorosa. El fet que caigui més enllà en el calendari garantirà que faci calor, però no serà ni de llarg la més asfixiant. De fet, fins dijous a la tarda el sol serà el protagonista, però a partir de dijous a la nit començaran a aparèixer núvols i no es descarta algun ruixat a la Patum completa del vespre, segons ha explicat a l’Aquí Berguedà el meteoròleg berguedà i nou regidor de l’Ajuntament, Aleix Serra.

El dia més inestable serà clarament divendres, el de la Patum infantil. De bon matí hi haurà núvols al cel i els ruixats poden aparèixer en qualsevol moment del dia. A la tarda-vespre és molt probable que hi hagi fortes pluges que obliguin a prendre decisions a l’organització. La nit, amb concerts per tota la ciutat, serà la més fresca de Corpus.

De cara al cap de setmana, les temperatures tornaran a pujar i no s’ha de patir massa per noves pluges. Dissabte el temps començarà a canviar i diumenge serà el dia de calor més contundent. El temps no farà patir la revetlla patumaire.

X