First Stop

Especial

Millora el teu inventari de comerç electrònic amb aquesta eina Online

Millora el teu inventari de comerç electrònic amb aquesta eina Online

Des de la seva creació, Internet ha continuat creixent i ha arrasat a cada sector que ha tocat. El món de les compres no és diferent i les empreses han mogut el seu ofici directament des del local a la xarxa. Es cert que les empreses més especialitzades, continuen tenint les seves seus al carrer, però la realitat és que molts altres han trobat el seu model de negoci a Internet i utilitzen les millors eines per aquest fi.

Dropshipping, el negoci del segle XXI

Dropshipping és el model de negoci que ha causat més furor entre milers d’empresaris. Tradicionalment, si volies obrir una empresa no hi havia altre remei que no fos fer grans inversions per tal de tenir una botiga física on poder vendre. Però ara, gràcies a aquesta branca del màrqueting, només has de tenir un lloc web perquè la gent compri els teus articles.

El funcionament és senzill, es tracta d’obrir una botiga en línia o un comerç electrònic i a través de diferents plataformes es poden posar a la venda articles de tercers i la venda es farà automàticament gestionada per aquest tercer, qui s’encarregarà de fer l’enviament.

Per tant, no hi ha cap necessitat de fer una inversió, és a dir, no cal comprar per avançat els articles que vols vendre, ni és imprescindible tenir un lloc per emmagatzemar totes les existències.

Ara bé, per tal d’accedir al millor sistema de Dropshipping hem d’analitzar les diferents alternatives que ofereix Internet. Sens dubte, la plataforma Shopify destaca per sobre de la resta i hi ha milers d’emprenedors que decideixen apostar per aquest sistema.

Com trobar productes per a la teva botiga online?

Shopify és la plataforma principal en aquest model de negoci, però per tal de generar una major oferta en les nostres botigues, hem d’accedir a eines addicionals que funcionin directament amb aquesta plataforma, per exemple Oberlo.

Si creus que la teva botiga online deixa molt a desitjar en comparació amb la competència, pots deixar de patir, ara pots trobar productes per Shopify gràcies a www.oberlo.es i afegir-los al teu compte automàticament. Només has de navegar i, quan trobis el que estàs buscant, ho afegeixes a la teva cistella. Guanyaràs temps i diners.

A través d’aquesta eina, el teu comerç electrònic sempre estarà actualitzat. Els preus i l’inventari a mà s’actualitzen periòdicament, de manera que només hauràs de preocupar-te del que realment importa, vendre els teus productes.

A més, personalment, podràs tenir cura dels enviaments, sol·licitant un seguiment del  mateix amb la finalitat de donar un millor servei als teus clients, cosa que repercutirà positivament en les teves valoracions d’usuaris, i en conseqüència, en els teus ingressos mensuals.

Com a emprenedors o empresaris de nivell, sempre hem de romandre a l’avantguarda de tots els avenços tecnològics, ja que si ho fem i accedim a plataformes com aquesta, el nostre negoci no pararà de créixer.

Sempre has de tenir cura de la teva imatge

El fet de no tenir una ubicació física ens pot fer estalviar una gran d’inversió, tant de temps com de diners, però això no significa que haguem de deixar de banda el tema estètic del nostre negoci, més aviat el contrari. És la nostra obligació que la botiga estigui a l’alçada del temps digital que estem vivint i que sigui un gran atractiu per als clients que la visitin.

Potser la millor manera de fer-ho és contractar un dissenyador gràfic i un bon programador. No obstant això, si estàs a shopify pel teu compte, potser la millor opció és recórrer a Oberlo de nou.

El lloc web ofereix serveis destinats exclusivament a cuidar l’estètica del nostre negoci, disposa d’un generador de noms, logotips i eslògans, és a dir, la part més complicada a l’hora de donar els primers passos d’un negoci, els tindrem solucionats a través de terceres persones.

Si no n’hi ha prou amb tenir un punt de partida de qualitat, també podem accedir a una calculadora de trànsit que analitza el número de persones que visiten el nostre lloc web en relació a les compres que es realitzen.

L’èxit o fracàs d’una empresa mai és atzarós, hem de posar tota la carn a la graella i contractar els serveis que vetllin pel nostre futur, avui en dia una cosa realment simple gràcies a les noves tecnologies.

Article patrocinat

Estic amb tu

Comentaris