Berga

Ginkgo denuncia una bretolada al seu local del carrer Major i demana “respecte per una associació que acull a tothom”

Ginkgo denuncia una bretolada al seu local del carrer Major i demana “respecte per una associació que acull a tothom”
Pancarta que Ginkgo ha exhibit aquest matí al seu local. MARC CANTURRI

El vandalisme torna a exhibir-se al carrer Major de Berga. La nit de dilluns a dimarts de la setmana passada, del 15 al 16 de juliol, algú va malmetre la façana de fusta de Cal Fàbregas, que des de fa cinc anys és la seu de Ginkgo, als Quatre Cantons. També van atacar l’aparador de la botiga Mayka, uns metres més avall.

Per condemnar-ho, Ginkgo ha organitzat aquest dijous una jornada d’activitat al local. L’objectiu, ha dit la presidenta, Aurora Rodríguez, és “fer pinya en uns moments que a cap de nosaltres li agrada viure”. L’associació havia renovat la façana de Cal Fàbregas aquesta primavera per millorar la imatge del local, mesos abans d’encetar la celebració del 10è aniversari de l’entitat.

Rodríguez creu que “no hi ha cap mala intenció darrere la bretolada”, ja que també s’ha atacat altres establiments. Per posar de manifest el malestar, la gent de Ginkgo ha sortit aquest migdia davant de la botiga amb una pancarta amb un missatge clar: “Ginkgo és una associació de persones afectades contra el càncer. Us demanem respecte i civisme. Aquí tots sou acollits“.WhatsApp Image 2019-07-19 at 15.31.38

Associació Ginkgo Cal Fàbregas Ginkgo

Estic amb tu

Comentaris