El Mercat del Bolet de Cal Rosal d’enguany obrirà l’11 de setembre

La decisió es va prendre el passat dijous, 8 d’agost, quan els representants del comerç de Cal Rosal, de les parades del Mercat del Bolet i l’Ajuntament d’Olvan es van reunir amb la intenció d’organitzar i acordar diversos aspectes relacionats amb l’esdeveniment. L’espai es mantindrà obert fins que acabi la temporada de bolets, aproximadament a mitjans de novembre. Aquest període de temps englobarà la celebració de la Fira del Bolet el cap de setmana del 26 i el 27 d’octubre.

Tot i que els paradistes del mercat asseguren que encara és d’hora per saber com anirà la temporada de bolets, expliquen que si durant la segona quinzena d’agost les pluges són abundants, la venta de bolets pot rondar la de l’any passat, d’aproximadament 15.000kg. En aquest sentit, pel volum i la identitat de l’esdeveniment, el Mercat del Bolet de Cal Rosal és un referent del sector a la Catalunya Central.

El Mercat del Bolet de Cal Rosal impulsarà activitats paral·leles durant els caps de setmana. En aquest sentit, l’organització obrirà parcel·les per a paradistes que només puguin assistir al mercat els cap de setmana. Els firaires interessats a inscriure’s al Mercat, s’han de posar en contacte amb l’Ajuntament d’Olvan abans del 31 d’agost.

X