Konvent estrena un museu que reflexiona sobre els humans i la tecnologia

Nova proposta del centre artístic de Cal Rosal que no deixarà indiferent a ningú. El Konvent acomiadarà el mes d’agost amb l’estrena de l’experiència museu nòmada HU·MA, la darrera creació d’un equip de dissenyadors amb seu a Eivissa.

HU·MA proposa als espectadors un recorregut immersiu per diferents escenaris a través d’un collage d’experiències conceptuals de la vida, tractades com a instal·lacions humanes. Una fusió d’art, teatre, dansa moderna i improvisació per reflexionar sobre el significat dels éssers humans en una societat cada vegada més tecnològica.

Tres úniques funcions

Només es faran 3 representacions amb un aforament molt limitat. El 29 d’agost s’obrirà al públic general, i les funcions del 30 i 31 d’agost seran destinades a premsa i gestors culturals. L’espectacle es complementarà amb un sopar especial i un concert. Per assistir a qualsevol de les funcions cal reservar prèviament a konventreserva@gmail.com.

X