Cicle Tardor AJBerga

Avià

Els Mossos detenen un home de 45 anys per fer proposicions sexuals a una menor al barri de la Creu

Els Mossos detenen un home de 45 anys per fer proposicions sexuals a una menor al barri de la Creu
Zona del barri de la Creu. GOOGLE MAPS

Un detingut a Avià per fer proposicions sexuals a una menor d’edat. Segons ha pogut saber l’Aquí Berguedà i han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra, el passat dimecres, 21 d’agost, una menor d’edat del poble es va sentir violentada per un home de 45 anys que insistia en intimar-hi a la zona del barri de la Creu, entre el municipi avianès i el polígon de la Valldan. La noia va fugir espantada i hores després va denunciar-ho.

Els Mossos han confirmat que en cap cas hi va haver tocaments, però sí una situació d’assetjament verbal en què l’home va insistir i incomodar a la menor d’edat per aconseguir el seu propòsit. Els fets van passat pels volts de 2/4 de 5 de la tarda (16.30h). L’home va ser detingut aquella mateixa tarda però va ser posat en llibertat amb càrrecs l’endemà.

El detingut és veí de Santa Cruz de Tenerife i el cos policial no tenia registrats antecedents. Se l’acusa d’un delicte, inclòs en el codi penal, per “determinar un menor de setze anys a participar en un comportament de naturalesa sexual”. L’autor dels fets s’enfronta a una pena de presó de sis mesos a dos anys que, al no tenir antecedents, podria evitar.

assetjament barri de la creu Mossos d'Esquadra

Estic amb tu

Comentaris