L’ACEB impulsa 12 formacions gratuïtes sobre idiomes, salut, administració, informàtica i gestió anímica

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) oferirà 12 formacions gratuïtes entre setembre i mitjans de desembre a Berga. La campanya va adreçada a tot tipus de persones, sense necessitat de formar part d’una empresa de l’associació, i no té cap tipus de cost per a l’alumne, ja que està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya.

 

La finalitat dels cursos és impulsar una programació orientada a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones aturades. També pretenen millorar la competitivitat empresarial i el currículum de les persones ocupades, augmentant el seu valor dins l’empresa.

Aquest és el llistat de formacions per aquesta tardor:

Idiomes

Anglès A2B

Anglès B1.C

Millorant el coneixement de la Llengua de Signes Catalana

Desenvolupament personal

Mindfulness

Gestió de l’Estrès

Intel·ligència Emocional

Salut

Primers Auxilis

Nutrició i dietètica

Empresa- Administració

Habilitats Directives

Comptabilitat informatitzada

IRPF

Informàtica

Microsoft Excel Inicial

Les accions formatives s’organitzen en col·laboració amb la Fundació Paco Puerto, l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació (IDFO), la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès i el Centre Educatiu Jaume Viladoms. Els interessats en participar-hi poden demanar informació o inscriure’s al correu formacio@aceb.cat o al telèfon 93.822.14.04.

Més de 250 alumnes des de principis d’any

Des de principis d’any, més de 250 alumnes han participat en algun dels 17 cursos organitzats per l’entitat. D’acord amb les necessitats detectades al Berguedà, l’ACEB ha ofert cursos en les àrees de la comunicació i el màrqueting, salut, desenvolupament personal, gestió empresarial i anglès, com a una necessitat contínua, i formacions puntuals com la de Carretons Elevadors que permet obtenir el carnet segons la norma UNE 58451.