Matar zombis amb una pistola de paintball per evitar que se t’acostin, la darrera bogeria d’Horrorland

Ets assegut en un tamboret, amb una arma davant, clavada en una taula allargada que comparteixes amb una vintena de persones més. Tens 100 bales de paintball en una proveta i les has d’administrar per sobreviure a les quatre fases de ‘Zombie Killer‘, una de les noves atraccions d’Horrorland. Carregues i sona l’alarma. Tens dianes a la vista per provar punteria i comencen a aparèixer zombis. O dispares o s’acosten.

Els zombis són persones reals. Van protegides amb armadures que augmenten considerablement la mida dels seus cossos. Tenen l’amplada de ‘La Cosa’, el mític personatge d’Els 4 Fantàstics. Això els fa més temibles però, a la vegada, més assequibles de tocar. Comences a disparar. I els toques. I t’agrada. Però no n’hi ha prou amb un tret. Els has de destrossar i això fa que la munició s’acabi molt abans del que et podies imaginar. Tenies els zombi a mig metre però ho has aconseguit.

Així és ‘Zombie Killer’. Aquest dimarts a la tarda els mitjans de comunicació han tingut l’oportunitat de tastar en primícia una de les noves atraccions d’Horrorland. La prova ha servit perquè els actors que fan de zombis provessin l’efectivitat dels uniformes i, com no, per deixar bocabadats els periodistes. Adrenalina pura.

La segona edició de tardor d’Horrorland començarà el 4 d’octubre i s’allargarà fins el 16 de novembre. El parc només manté intacta l’atracció ‘Matadero’. La resta, o bé es presentaran com una versió renovada o bé canvien radicalment. En total, hi haurà 11 atraccions i, per tant, 10 novetats.

A aquestes alçades el ritme de vendes és bo. Quan van sortir les entrades hi va haver una onada de reserves que, amb el pas de les setmanes, es va anar diluint. Però aquest setembre, en vista que les entrades VIP s’estan esgotant, hi ha tornat a haver una allau de reserves i la direcció del parc confia posar el ‘Sold out’ en qüestió de dies.

X