Gironella, Esports

Gironella podrà veure futbol sota cobert

Gironella podrà veure futbol sota cobert
El públic, mirant un partit de futbol a Gironella. ALEIX CAMPRUBÍ

La manca d’un lloc en aixoplugar-se en cas de pluja era, fins ara, un dels grans handicaps del camp de futbol de Gironella. El bar o un petit espai a la zona de vestidors eren les úniques opcions per als aficionats quan l’aigua descarregava amb força sobre el municipal. Aquesta temporada hi haurà una opció més: una nova marquesina que s’instal·larà a la zona de les grades i que protegirà els espectadors en cas de pluja.

A principis de setembre, l’Ajuntament de Gironella va anunciar la licitació de les obres per valor de 17.506,71 euros. Aquests diners inclouen la fonamentació, l’estructura, la coberta de xapa d’acer i la pavimentació de formigó. És la segona gran actuació que aquest any es fa al camp de futbol. La primavera passada ja es van fer millores a la gespa artificial, amb un tractament específic per redistribuir el cautxú i pentinar l’herba.

Des de l’Ajuntament, el regidor d’Esports, Miquel Serra, ha explicat que la nova marquesina dona resposta a les peticions de l’Atlètic Gironella i els usuaris de l’equipament. Serra també ha anunciat que en els propers mesos instal·larà calefacció al pavelló poliesportiu.

Ajuntament de Gironella camp de futbol marquesina Miquel Serra

Estic amb tu

Comentaris