Gironella podrà veure futbol sota cobert

Instant d'un partit de l'Atlètic Gironella. ALEIX CAMPRUBÍ

La manca d’un lloc en aixoplugar-se en cas de pluja era, fins ara, un dels grans handicaps del camp de futbol de Gironella. El bar o un petit espai a la zona de vestidors eren les úniques opcions per als aficionats quan l’aigua descarregava amb força sobre el municipal. Aquesta temporada hi haurà una opció més: una nova marquesina que s’instal·larà a la zona de les grades i que protegirà els espectadors en cas de pluja.

A principis de setembre, l’Ajuntament de Gironella va anunciar la licitació de les obres per valor de 17.506,71 euros. Aquests diners inclouen la fonamentació, l’estructura, la coberta de xapa d’acer i la pavimentació de formigó. És la segona gran actuació que aquest any es fa al camp de futbol. La primavera passada ja es van fer millores a la gespa artificial, amb un tractament específic per redistribuir el cautxú i pentinar l’herba.

Des de l’Ajuntament, el regidor d’Esports, Miquel Serra, ha explicat que la nova marquesina dona resposta a les peticions de l’Atlètic Gironella i els usuaris de l’equipament. Serra també ha anunciat que en els propers mesos instal·larà calefacció al pavelló poliesportiu.

X