Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Castellar del Riu

“Tot queda a casa”: marit i muller guanyen els primers premis del concurs de boletaires de Puigventós

“Tot queda a casa”: marit i muller guanyen els primers premis del concurs de boletaires de Puigventós
Melitó Marmi, al centre de la imatge, entre Neus Camps i Ramon Minoves -per l'esquerra- i de Josep i Àngela Baraut -per l'esquerra-. MARC CANTURRI

Un cistell de 19,6kg de rovellons i un altre d’11,5kg de llenegues han triomfat aquest matí a Puigventós, al 63è concurs de boletaires. S’han endut els primers premis d’un certamen que ha confirmat que no està sent una bona temporada boletaire.

El repartiment de premis ha quedat en família: el boletaire del cistell de 19,6kg de rovellons és Melitó Marmi i la guanyadora en llenegues ha estat la seva dona, Àngela Baraut. Per si això fos poc, el pare de l’Àngela, Josep Baraut, s’ha endut el segon premi en categoria de llenegues. “Tot queda a casa”, bromejava la família al final de la pesada. La categoria del rovelló de més pes ha quedat deserta.

concurs-boletaires-2019-1

Quim Torra i la consellera Mariàngela Vilallonga, boletaires d’honor

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, ha estat aquest matí a Puigventós. Inicialment hi havia de ser Quim Torra, però el president de la Generalitat no ha pogut venir per assumptes sobrevinguts. Sigui com sigui, tots dos han rebut el títol de boletaires d’honor: Vilallonga, presencialment; i el president, quan la consellera li entregui.

Les altres dues boletaires d’honor d’enguany han estat Dolors Grau, directora de l’Exploratori de Recursos de la Natura, i Neus Camps, millor nota de la selectivitat 2019 al Berguedà.

concurs-boletaires-2019-2

Boletaires Bolets Concurs de Boletaires

Estic amb tu

Comentaris