Berga

Berga Comercial proposa una ruta de tapes de bolets per deu bars els caps de setmana d’octubre

Berga Comercial proposa una ruta de tapes de bolets per deu bars els caps de setmana d’octubre

10 bars, 10 tapes amb nom de quadre i una ruta gastronòmica dedicada al bolet que pretén treure els berguedans de casa. És la Tapa Bolet, organitzada per Berga Comercial, i vol omplir els carrers de Berga els tres últims caps de setmana d’octubre. Els clients podran aturar-se a cada restaurant i provar una tapa i una beguda per un preu assequible que rondarà els 2 euros i mig.

Els establiments adherits a la ruta són el Dickens, el Frankfurt Berga, el Frankfurt Munich, el Frankfurt Rosberg, el Bar la Lluna, el Bar Pepe, la Braseria Ski, el Cafè Jazz, Cal Blasi i Corpus. Tots ells oferiran una tapa que portarà el nom d’un quadre de Joan Ferrer, i és que “la ruta vol enllaçar la gastronomia i la cultura”, ha explicat Ermínia Altarriba en roda de premsa.

Berga Comercial ha distribuït les butlletes de la ruta per tots els establiments de l’associació i pels 10 bars adherits a la ruta. A mesura que vagin passant pels bars i provin la tapa, el propietari els segellarà la butlleta. També s’hi inclou la visita a l’exposició antològica de Joan Ferrer al convent de Sant Francesc. Cada butlleta amb els segells dels 10 bars i l’exposició entrarà en el sorteig de dos sopars per a dues persones, dues entrades a l’activitat ‘Parli la llum. Experiència immersiva’ a l’exposició de Joan Ferrer, un kit del boletaire i una obra original damunt paper del pintor Joan Ferrer.

El president de Berga Comercial, Xavier Orcajo, ha assegurat que la Tapa Bolet vol “acabar amb el tòpic que a Berga no s’hi fa mai res i que no hi passen coses”. Orcajo també ha recordat que la Berga Bolet ja va omplir els carrers del centre de la ciutat de gom a gom aquest passat cap de setmana. En la mateixa línia, la regidora de Promoció Econòmica, Roser Rifà, ha celebrat una nova iniciativa dels comerciants: “És un gust veure com són capaços de treure els bolets del bosc i acostar-los a la gent”.

Berga Comercial Tapa Bolet

Estic amb tu

Comentaris