Montmajor degusta l’èxit en l’estrena de la ‘Tocats pels bolets’, una jornada dedicada a la difusió del món boletaire

Èxit a Montmajor en la primera edició de la ‘Tocats pel bolet‘, una jornada dedicada a la cuina i difusió del món del bolet. El poble va atraure un centenar i mig de persones en un matí de dissabte on 20 paradetes de manualitats, 7 carpes de tasts gastronòmics, un taller de xocolata i un tast de vins van omplir de vida la plaça del Mercat. Al final del matí, el duo Aquell Parell i la cantant Laura Luceño van amenitzar la festa a base de música.

És la primera edició d’una festa que, en gran mesura, vol servir per consolidar Montmajor en el mapa català del bolet. Per això, la iniciativa ha focalitzat molts esforços en donar a conèixer el Museu d’Art del Bolet, que és a tocar de la plaça del Mercat i que ben aviat serà ampliat amb una segona planta per a tallers i xerrades.

L’Ajuntament fa una valoració “molt positiva” de tot plegat i assegura que “el degoteig de públic al llarg del matí esperona a dissenyar una segona edició en un format molt similar per a la propera tardor”. El consistori, a més, recalca que “tant assistents com participants han quedat globalment amb un molt bon regust”.

Tocats pels Bolets 19.10.19 (22)

Tocats pels Bolets 19.10.19 (11)