Horrorland s’imposa a PortAventura i Parque Warner com el millor parc d’Espanya per Halloween

Per la seva aposta revolucionària de terror intens en un nou format, amb passatges i experiències úniques. I per ser un potenciador turístic del seu entorn”. Per tot això, Horrorland Park suma un nou premi a les seves vitrines, i aquesta vegada imposant-se a rivals de talla mundial com PortAventura i Parque Warner. Horrorland ja té el PAC Award a la millor iniciativa per Halloween dins un parc.

Els PAC Awards són els primers premis per a parcs d’oci que valoren tant les opinions i crítiques de milers de visitants verificats com l’opinió dels experts. A diferència d’altres certàmens, els PAC Awards defugen d’interessos comercials i es regeixen per criteris estrictament detallats prèviament. Per arribar al premi, Horrorland ha passat el filtre d’un jurat format per influencers i experts en parcs i, després, per un jurat format per l’equip PAC, el lloc web número 1 d’Espanya especialitzat en parcs d’oci.

El premi arriba poques setmanes abans del segon Halloween a Horrorland. El parc s’ha renovat en aquesta segona temporada, amb 10 atraccions que, o bé són noves, o bé són una versió 2.0 de la primera edició. A més, Horrorland ha crescut en instal·lacions i ha reinventat la seva casa de terror extrem, només apta per als més atrevits. Durant tots els caps de setmana d’activitat a Horrorland, el Berguedà frega el 100% d’ocupació, i aquesta vessant dinamitzadora de l’entorn ha estat un dels detonants que han propiciat el PAC Award.

X