Oci, Cercs

Horrorland s’imposa a PortAventura i Parque Warner com el millor parc d’Espanya per Halloween

Horrorland s’imposa a PortAventura i Parque Warner com el millor parc d’Espanya per Halloween
Mortimer, la mascota d'Horrorland, en la inauguració de la temporada 2019. MARC CANTURRI

Per la seva aposta revolucionària de terror intens en un nou format, amb passatges i experiències úniques. I per ser un potenciador turístic del seu entorn”. Per tot això, Horrorland Park suma un nou premi a les seves vitrines, i aquesta vegada imposant-se a rivals de talla mundial com PortAventura i Parque Warner. Horrorland ja té el PAC Award a la millor iniciativa per Halloween dins un parc.

Els PAC Awards són els primers premis per a parcs d’oci que valoren tant les opinions i crítiques de milers de visitants verificats com l’opinió dels experts. A diferència d’altres certàmens, els PAC Awards defugen d’interessos comercials i es regeixen per criteris estrictament detallats prèviament. Per arribar al premi, Horrorland ha passat el filtre d’un jurat format per influencers i experts en parcs i, després, per un jurat format per l’equip PAC, el lloc web número 1 d’Espanya especialitzat en parcs d’oci.

El premi arriba poques setmanes abans del segon Halloween a Horrorland. El parc s’ha renovat en aquesta segona temporada, amb 10 atraccions que, o bé són noves, o bé són una versió 2.0 de la primera edició. A més, Horrorland ha crescut en instal·lacions i ha reinventat la seva casa de terror extrem, només apta per als més atrevits. Durant tots els caps de setmana d’activitat a Horrorland, el Berguedà frega el 100% d’ocupació, i aquesta vessant dinamitzadora de l’entorn ha estat un dels detonants que han propiciat el PAC Award.

Horrorland PAC Awards

Estic amb tu

Comentaris