Dos detinguts a Berga per transportar mig quilo de marihuana

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga han detingut aquest divendres a la matinada dos veïns de la Cerdanya que transportaven mig quilo de marihuana. Els han enxampat en un control policial a la carretera C-16, al punt quilomètric 96, a l’alçada de Berga. Són dos joves, de 24 i 21 anys, i se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública.

El control ha estat pels volts de les dues de la matinada. Els agents han aturat el vehicle i han vist que les dues persones que l’ocupaven estaven molt nervioses. A més, sortia una forta olor a marihuana de l’interior del cotxe. Per això, han decidit escorcollar el vehicle i han localitzat una motxilla amb mig quilo de marihuana sota el seient de l’acompanyant.

Els dos ocupants del cotxe han estat detinguts per un delicte de tràfic de drogues i han passat a disposició judicial aquest mateix divendres.

X