Xevi Poll, xef de La Destil·leria de Gironella, entre els millors cuiners catalans de receptes asiàtiques

Xevi Poll s’ha consagrat aquesta setmana com un dels grans cuiners de Catalunya en receptes asiàtiques. El xef de La Destil·leria, de Gironella, ha estat finalista dels Asian Culinary Awards, el concurs que busca la millor recepta de cuina asiàtica del país. La final del concurs s’ha disputat aquest dimarts a Barcelona, en el marc del Fòrum Gastronòmic.

Els Asian Culinary Awards són el resultat de l’aliança entre UDON Noodle Bar & Restaurant i el Fòrum Gastronòmic. El certamen buscava xefs en actiu i professionals de la restauració capaços de sorprendre amb el seu domini de la cuina asiàtica. Els experts d’UDON van haver de seleccionar tres finalistes entre tots els aspirants, i un d’ells ha estat Xevi Poll.

El xef de La Destil·leria s’ha enfrontat a Carlota Claver i Arnau Muñío a la final. Tots tres han hagut de preparar les seves receptes en directe, en una gala presentada pel xef i presentador Isma Prados. El guanyador ha estat Muñío, que s’endú un viatge a l’Àsia per a dues persones. Carlota Claver ha estat segona i s’ha endut un premi de 1.000 euros; i Xevi Poll, tercer, amb un premi de 500 euros.

X