Berga, Cultura

La nova sèrie de Mario Casas a Netflix busca actors i actrius per rodar escenes a Berga

La nova sèrie de Mario Casas a Netflix busca actors i actrius per rodar escenes a Berga

El Inocente rodarà escenes al convent de Sant Francesc de Berga entre 7, 8, 9 y 10 de gener. La sèrie, que s’està rodant des d’aquest novembre, és una de les grans promeses de futur de Netflix. Dirigida per Oriol de Paulo (‘Bajo la tormenta’ i ‘Contratiempo’), compta amb un cartell de protagonistes de luxe, amb Mario Casas, Aura Garrido i Alexandra Jiménez.

La pel·lícula, a més, necessita actors i actrius per rodar les escenes a Berga. Ha llançat un càsting a la recerca de nens i nenes de 7 anys, adolescents de 14 a 16, dones de 30 a 75 i homes de 30 a 65 com a figurants. Els interessats en l’oferta poden enviar mail a elinocenteberga@gmail.com amb còpia del DNI, número de la Seguretat Social, foto del cos sencer, alçada, talles i telèfon.

L’argument de la sèrie promet emocions fortes. Una nit, nou anys enrere, en Mateo (Mario Casas) intervé innocentment en una baralla i acaba convertint-se en un assassí. Ara, la seva dona, l’Olivia (Aura Garrido) està embarassada i tots dos estan a punt d’aconseguir la casa que sempre han somiat. Però una trucada impactant i inexplicable des del mòbil de l’Olivia destrossa la vida al Mateo per segon cop.

Alexandra Jimenez Aura Garrido El Inocente Mario Casas Netflix Oriol de Paulo

Estic amb tu

Comentaris