Mor Àngel Manubens, ànima de la Patum de la Pietat i cuidador de la capella

Berga diu adeu a una de les ànimes del capdamunt de la vila. Ha mort Àngel Manubens, veí històric del carrer Pietat, i impulsor de la vida social, festiva i associativa del carrer.

Durant dècades, va ser un dels responsables de la Patum del carrer de la Pietat. Va formar part de l’Agrupació de Veïns i Comissió de Festes del carrer, de la qual va ser nomenat secretari el 2007. Darrerament, era cuidador de la capella de la Pietat. L’estiu passat, va haver de fer front al robatori del santcrist, que finalment els lladres van entregar, i ell mateix es va encarregar de rebre de mans dels Mossos d’Esquadra. “Pel barri, té un valor incalculable”, va dir llavors.

Condolences municipals

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha lamentat la pèrdua de Manubens en un tuit: