Una de les pel·lícules multipremiades als Òscars omple a vessar el Teatre Patronat de Berga

El cinema torna a ser un dels plats forts de l’agenda cultural de la comarca, cap de setmana rere cap de setmana. L’associació 9.5mm Grup Internacional Cinematogràfic és l’entitat sense ànim de lucre que ha retornat les projeccions al Berguedà des de la sala gran del Teatre Patronat. El projecte ha crescut fins a tal punt que, des de fa setmanes, la sala acull grans títols del circuit internacional.

Aquesta setmana ha estat el torn de 1917, una de les pel·lícules multipremiades a la gala dels Òscars. El film es va projectar en tres sessions: dissabte a les 21.30h, i diumenge a les 18h i a les 20.30h. El total de les tres sessions va comptar amb 265 espectadors i, a la primera sessió de diumenge, es van exhaurir les 150 entrades per les quals té llicència la sala.

L’associació 9.5 mm Grup Internacional Cinematogràfic té per objectiu l’agrupació de persones aficionades al món del cinema. L’entitat va camí dels 200 socis i sòcies que fan possible que el cinema al Berguedà tiri endavant. Properament, se celebrarà l’assemblea general ordinària per proposar, debatre i aprovar, si és el cas, les diferents activitats, condicions i accions per aquest 2020.

Aquesta setmana es podrà veure la pel.lícula La gran mentira en una única sessió el diumenge de Carnaval a les 6 de la tarda.